Senaste nytt

Säsongen har börjat!

Saturday, September 2, 2017

4 veckor kvar!

Med endast 4 veckor kvar av säsongen är det nu 4 lag som gör upp om titeln. Det innebär i så fall att vi får en ny svensk mästare då Lars Markusson är distanserad på femte plats.

Robin Fomin har legat etta i stort sett hela säsongen men övriga har långsamt knappat in under andra halvan av säsongen och nu skiljer det bara 3.5 poäng ner till fjolårets tvåa, Niklas Bergljung.

I botten är det sedan länge klart att Jonatan Fabbri får göra ett nytt försök i AAA nästa säsong, men vem han får med sig är inte lika självklart.  Näst sist just nu är den andra nya ägaren i serien, Mattias Tortsensson. Det kan dock även bli Ante Carlstedt, Magnus Olsson eller Johan Weidolf som gör Fabbri sällskap ur serien.

I AAA leder Jonatan Ferris någorlunda klart. Däremot skiljer det bara 1.5 poäng mellan tvåan och trean i dagsläget, och vi ska egentligen inte räkna bort något lag ner till sjunde plats även om det främst ser ut att handla om Daniel Lindkvist och Daniel Staxäng för just andraplatsen och uppflyttning i högsta ligan nästa säsong.

No comments:

Post a Comment